361° sponsort Haarlems Dagblad Grachtenloop en de Vitaminstore Halve van Haarlem

HAARLEM – 361° is trotse partner van Het Haarlems Dagblad Grachtenloop en de Vitaminstore Halve van Haarlem. Het contract tussen 361° en SportSupport is ondertekend en beide partijen verheugen zich op een productieve samenwerking.

361°, een internationaal sportmerk, is in Europa en dus ook in Nederland hard aan de weg aan het timmeren met hun unieke hardloopgear zoals kleding en schoenen. SportSupport is enthousiast over de samenwerking met 361°. “Wij zijn trots om een groot internationaal sportmerk aan onze evenementen te binden. Dit is goed voor de uitstraling en hiermee zetten we zowel 361° als onze evenementen goed op de kaart.” Aldus Michael Gane, projectcoördinator bij SportSupport.

“Wij hebben Haarlem gekozen als vestigingslocatie voor ons Europees kantoor. Haarlem heeft een grote sportgeschiedenis maar ook een sportieve toekomst. Wij willen daar graag een steentje aan bijdragen, het spreekt daarom voor zich dat wij ons hebben verbonden aan deze twee fantastische loopevenementen. En uiteraard rennen wij mee!” Aldus Jurian Elstgeest, general manager361° Europe.

Alle deelnemers van de Vitaminstore Halve van Haarlem op zondag 24 september krijgen gratis een uniek hardloop shirt bij inschrijving gesponsord door 361. De halve marathon gaat zoals vanouds weer door de Kennemerduinen en over de Zeeweg. Een pittig maar prachtig parcours. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor de 10 of 5 km en staan er weer 2 leuke kinderlopen op het programma. Start en finish op de grote markt met de indrukwekkende St. Bavokerk die boven alles uit toornt.

De Haarlems Dagblad Grachtenloop is een gezellige midzomeravond loop door het centrum van Haarlem dit jaar op vrijdagavond 23 juni. Er is weer genoeg muziek en vertier langs het parcours en bij de start en finish belooft het ook extra gezellig te worden. 361 sponsort hier alle bedrijventeams met een uniek hardloopshirt van het evenement.

De inschrijving voor beide evenementen is inmiddels geopend en het enthousiasme en aantrekkingskracht onder de deelnemers is groot. Naar verwachting zullen beide evenementen uitverkopen. Binnen vier weken waren 50% van de startbewijzen voor de Haarlems Dagblad Grachtenloop verkocht.

HvH_GL_361 290317