Op woensdag 28 september dagen we alle kinderen van 8 – 12 jaar uit om drie keer het kopje van Bloemendaal op fietsen. Dit doen we natuurlijk niet zomaar maar om geld op te halen en awareness te creëren voor KIKA.

Dit evenement wordt georganiseerd door SportSupport en Welzijn Bloemendaal. “Iedereen kent de activiteiten die in Frankrijk worden gehouden voor de professionals, nu gaan we dit in Bloemendaal voor kinderen organiseren. Het leek ons ook niet meer dan logisch om de opbrengst aan KIKA te doneren” aldus Tim Joon van SportSupport.

De kinderen starten om 14.00 uur en hebben in totaal twee uur de tijd om drie keer “Het Kopje” op en af te fietsen. Het parcours is deze dag geheel autovrij en zowel openluchttheater Caprera als Hockey Club Bloemendaal verlenen hun medewerking.

Kinderen die meedoen krijgen een formulier waarmee ze sponsors kunnen zoeken. Op de dag zelf staan er donatieboxen en we lopen langs met geldbussen en bij de inschrijving mag je altijd een extra donatie doen. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika.

Dus een oproep aan alle kinderen, scholen of naschoolse opvang en iedereen die het leuk vindt om op deze manier geld op te halen voor een goed doel. Doe mee met een groep kinderen of alleen en maak er een sportieve en bijzondere middag van.

Kinderen kunnen zich nog aanmelden. En we hopen op vele toeschouwers langs het parcours om al deze bikkels aan te moedigen en het Kopje op te juichen en te klappen. Aanmelden kan via de jeugdsportpas.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Tim Joon van SportSupport (tjoon@sportsupport.nl).

Flyer alpe klein 2