SportSupport heeft op donderdag 18 juni in samenwerking met Cricketclub Rood en Wit , de Houtsche Rugbyclub en THB Voetbal  een leuke sportmiddag georganiseerd op het Eindenhout Sportpark. Op donderdag 25 juni kunnen kinderen nog een keer meedoen. Er staan leuke en stoere rugby, cricket en voetbal clinics op het programma, onder leiding van ervaren trainers! Inschrijven via sportindewijk.nl

De clubs hadden allerlei materiaal mee genomen om een gevarieerde training neer te zetten.  Onder leiding van ervaren trainers gingen de kinderen aan de slag. “Ik vond alle clinics het leukste! ”aldus een enthousiaste deelnemer. Ook jeugdleden van de Houtsche Rugbyclub en Cricketclub Rood en Wit hielpen mee met de clinics en konden hun kennis doorgeven aan de jonge deelnemers. Er waren 33 kinderen aanwezig. Veel kwamen van Sportfever BSO de Hout.

Het was voor de kinderen een mooie kans om kennis te maken met deze drie sporten. Het was een sportieve en geslaagde middag. Donderdag 25 juni is de herkansing voor kinderen die nog graag mee willen doen.