Nederland kent dit voorjaar drie grote evenementen. Na Formule 1 race op Zandvoort en het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, zal op 7 juni de HUGO BOSS Letterenloop plaatsvinden. En voor dit evenement zijn er nog wél kaarten beschikbaar. Het parcours staat bekend als één van de mooiste runs van Noord-Holland met de magische lus door Openluchttheater Caprera en de iconische beklimming van het Kopje van Bloemendaal.

Deelnemers van voorgaande edities steken alom de loftrompet over de goede sfeer van het evenement, met als traditioneel bruisend middelpunt de Haarlemse IJsbaan.

Samen met familie, vrienden, buren, en collega’s zal ook dit jaar op 7 juni het mooiste en gezelligste sportevenement van Kennemerland worden gevierd.

Run4Schools
De winst gaat naar het goede doel. Alle deelnemers dragen bij aan Stichting Run4Schools. In de armste wijken van Zuid-Afrika worden kinderen na schooltijd opgevangen en krijgen de mogelijkheid te sporten onder begeleiding van gekwalificeerde coaches. Zo hebben ze plezier met andere kinderen, krijgen ze zelfvertrouwen en blijven uit handen van de jeugdbendes. In de afgelopen 12 jaar is er al meer dan 100.000 euro bij elkaar gelopen.

De Letterenloop heeft ook dit jaar sponsors weten aan te trekken voor de verschillende afstanden voor jong en oud, fanatiek of recreatief. De HUGO BOSS 10 km, Toko Nina 5 km, 201SportFysio 1.500 meter, Dikkie Dik Funrun 800 meter en De uitgeverij Lucht business loop. Voor alle afstanden is via website van de letterenloop de inschrijving inmiddels geopend.

Voor meer informatie zie www.letterenloop.nl