Heb jij ook weer zo’n zin in de lente en het zomerzonnetje? De wind en de regen achter je laten. En naar buiten om je trainingsrondjes te maken voor natuurlijk de evenementen van het SportSupport Loopcircuit.

In 2020 organiseert SportSupport voor het 21e jaar het SportSupport Loopcircuit. Zes bijzondere hardloopevenementen in de regio Kennemerland.

Elk evenement is uniek en laat je de mooie plekjes van Haarlem en omgeving zien; lopen langs de Haarlemse grachten en het Historische centrum tijdens De ZorgSpecialist Grachtenloop, de Grote Markt als basis van de Teva Halve ven Haarlem, het bekende Kopje van Bloemendaal veroveren bij de Hugo Boss Letterenloop. En niet te vergeten het oudste hardloopevenement van Nederland; de Krinkels Pim Mulierloop. Kortom: prachtige parcoursen door de stad en bossen en duinen.
Deze locaties en hun omgeving dagen je uit om het beste uit jezelf te halen, maar zeker ook om volop te genieten van al het moois dat Kennemerland te bieden heeft.

Alle evenementen bieden verschillende onderdelen aan, van kidsrun tot halve marathon. De 5 en 10 km worden bij alle evenementen een vast onderdeel.

Neem je deel aan vier van de zes evenementen, dan heb je recht op het felbegeerde circuitcadeau. Deze ontvang je bij de jaarlijkse prijsuitreiking in de winkel van Run2Day Haarlem.

Doe jij dit jaar ook mee aan het leukste loopcircuit van Nederland? De volgende evenementen zijn onderdeel van het SportSupport Loopcircuit.

Er kan inmiddels ingeschreven worden voor de Pim Mulierloop, de Letterenloop en vanaf 1 maart ook de Grachtenloop.

Zondag 19 april 80e Krinkels Pim Mulierloop
Zondag 7 juni HUGO BOSS Letterenloop
Vrijdag 3 juli De ZorgSpecialist Grachtenloop
Zondag 13 september Pierloop Velsen
Zondag 27 september Teva Halve van Haarlem
Zondag 25 oktober Heemstede Loop