Ondanks alle Corona maatregelen heeft SportSupport toch een goede en geschikte manier gevonden om de Sport-In Fun Experience door te laten gaan. Op dinsdag 22 & woensdag 23 december vindt de 23e editie plaats in het Kennemer Sportcenter.

SportSupport organiseert het dit jaar iets anders aan dan gewoonlijk. Er worden vier verschillende ‘bubbels’ in vier verschillende zalen gecreëerd.  In iedere zaal worden verschillende sportclinics gegeven door een buurtsportcoaches van SportSupport. In een van de zalen kunnen kinderen het nieuwe VR spel ‘Space Heroes’ spelen.

Iedere sessie duurt anderhalf uur en er is een ochtend- en middagshift. Bij de inschrijving kiest met een tijd en zaal, op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de kinderen niet in contact komen met andere zalen. Iedere zaal heeft zijn eigen thema, zoals racketsport, balsport, sneeuwballen en VR games. Ouders mogen niet naar binnen en kunnen hun kind(eren) alleen afzetten en ophalen aan de deur. Uiteraard worden alle richtlijnen omtrent de actuele Corona maatregelen gevolgd.

Al 23 jaar is de Sport-In een begrip in de Haarlemse sportwereld. Helaas dit jaar dus zonder de inzet van de Haarlemse sportverenigingen. De Sport-In Fun Experience is op 22 en 23 december. Een kaartje kost €3,50 en kan alleen vooraf online gekocht worden via www.sportindewijk.nl