De inschrijving voor de eerste editie van Rondje Bree ‘Een rondje met LEV’ is geopend. Rondje Bree is een recreatief (hardloop) evenement dat op zaterdag 16 mei wordt georganiseerd.

Iedereen kan deelnemen, want er zijn meerdere onderdelen; Kidsrun 800 m, wandeling 2,2 km en 7,7 km hardlopen. Deelnemers aan de 7,7 km lopen 7 ronden, dus 7 keer de gezelligheid die er op en langs het parcours is. De start en finish bevindt zich op de Breestraat. Deelnemers lopen over de Breestraat richting Beverhof waar ze de Bloksteeg inslaan om vervolgens via het Slangenwegje de Meerstraat op te draaien. Aan het einde keren de deelnemers de gezellige Breestraat weer op.

De inschrijving voor deze eerste editie is inmiddels geopend. Wees er snel bij, want ieder onderdeel heeft een maximaal aantal startbewijzen. Inschrijven kan via www.rondjebree.nu

Jeugdfonds Sport en Cultuur is als goed doel gekoppeld aan dit evenement. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een donatie doen aan dit goede doel. Het geld wordt besteed om kinderen en jongeren uit Beverwijk en omgeving te kunnen laten sporten en bewegen. Ook als er thuis weinig geld is. Hun slogan luidt: Meedoen = meer kansen!
Rondje Bree heeft dit goede doel uitgekozen omdat zij het belangrijk vindt om iedereen de kans te geven om te kunnen sporten. Iedere gedoneerde euro wordt verdubbeld door Gemeente Beverwijk.

Rondje Bree is voor winkeliers en ondernemers een mooie mogelijkheid om sportief onder de aandacht te komen. Meerdere winkeliers zijn al partner waarmee we ook in gezamenlijkheid leuke acties organiseren. Wil je als vrijwilliger meehelpen? Dat kan natuurlijk ook! Meld je aan via info@rondjebree.nu