Op 10 september jl. kreeg de Haarlemse tennisvereniging HLTC namens JOGG Haarlem en Team:Fit het zilveren certificaat overhandigd voor hun Gezondere Sportkantine. Een gezondere kantine wordt beloond met een bronzen, zilveren of gouden Team:Fit certificaat waarbij er een gezond alternatief voor de aangeboden productgroepen in de kantine aanwezig is.

Sporten is leuk en gezond. Een lekker en gevarieerd aanbod in de sportkantine hoort hierbij. Daarom gaan de KNLTB en Team:Fit een samenwerking aan waarmee zij verenigingen in het land helpen hun kantine gezonder te maken. Een mooi moment om de samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen bij de oudste tennisvereniging van Nederland. Uiteindelijk hopen de partijen  in samenwerking met JOGG Haarlem de komende periode nog veel meer  certificaten uit te reiken aan verenigingen.

Er is steeds meer aandacht voor een gezonde omgeving, ook in de sport. Vanuit de kantinebezoeker groeit de vraag naar gezondere voeding in de sportkantine. Maar liefst 60% van de kantinebezoekers wil meer gezonde producten in de sportkantine. Met de samenwerking van JOGG Haarlem en Team:Fit ondersteunen we sportverenigingen en -accommodaties onder andere bij het gezonder maken van het kantineaanbod, zonder dat dit hoeft te leiden tot verlies van omzet.

JOGG Haarlem is in opdracht van gemeente Haarlem ondergebracht bij SportSupport. Meer weten over de mogelijkheden en campagnes van JOGG Haarlem? Bel of mail dan met Marije de Wolf via 023 – 526 03 02 of mail mdewolf@sportsupport.nl