In de kerstvakantie op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december kunnen kinderen van 3 – 13 jaar zich inschrijven voor de Sport-In Fun Experience. Alles wordt uit de kast gehaald om kinderen te laten ervaren hoe leuk sporten is. De hele dag kunnen kinderen verschillende sportclinics volgen. Bijvoorbeeld turnen in een professionele turnhal, balsporten, klimmen of vechtsporten zoals judo in een echte dojo en nog veel meer.

Dit jaar met een extra hoge FUN factor: één sporthal wordt compleet omgetoverd tot een ‘glow-in-the-dark’ hal. Tel daarbij de fluorescerende kleding op wat de kinderen aan mogen trekken en als ze zich daarbij laten schminken is het feest compleet. Daarnaast kunnen de kinderen natuurlijk spelen in de funhal die weer boordevol staat met verschillende springkussens.

De inschrijving voor dit sportspektakel is geopend. Inschrijven kan via de link www.jeugdsportpas.nl. Kinderen van 6 t/m 13 jaar betalen in de voorverkoop €10,00 voor een dagkaart en kinderen van 3 t/m 5 jaar € 6,00. Deze dagkaarten zijn beide inclusief toegang tot de funhal. Aan de deur kost een kaart € 12,00.

Dit jaar kan er ook een losse kaart voor alleen toegang tot de funhal gekocht worden, deze kost € 5,00.

Voor kinderen met een beperking is er op donderdagmiddag een programma samengesteld vanaf 12.00 uur. Kinderen die meedoen aan het aangepast sporten programma kunnen de kaart alleen bestellen in de voorverkoop voor €7,50.

Klik hier voor meer informatie over de Sport-In Fun Experience.