SportSupport en SRO organiseren op 27 oktober een online variant van het politiek sportcafé. Met het Politiek Sportcafé gaat sportverenigingen in gesprek met de gemeente om de Haarlemse sport krachtig als thema op de agenda te krijgen bij de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Dat lijkt erg ver weg, maar daarvoor moet iedereen nu met elkaar in contact komen om gezamenlijke thema’s te bespreken.

De stad vitaler maken is een belangrijk doel komende jaren. Zeker met de crisis die op dit moment gaande is, is pijnlijk duidelijk geworden dat sport en bewegen van essentieel belang is voor de Haarlemmer. Tijdens de avond wordt er gesproken met politici, sportbestuurders en iedereen die digitaal wil aansluiten. De volgende thema’s worden onder andere besproken accommodatiebeleid, de maatschappelijke rol van de sportvereniging en de ontwikkelzones in relatie tot de Haarlemse sport. Iedereen die graag mee wil praten over sport en bewegen in Haarlem, is welkom om online aan te sluiten.

Het programma start op dinsdag 27 oktober om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur. Aanmelden kan via verenigingsadvies@sportsupport.nl