Accountants- en belastingadvieskantoor RSM heeft voor de komende drie jaar haar naam verbonden aan het SportSupport Loopcircuit. Het nu geheten “RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem” bestaat uit een vijftal hardloopevenementen in de omgeving van Haarlem. Afgelopen zondag werd voorafgaand aan het 1ste evenement, de ZorgSpecialist Loop, het sponsorcontract getekend.

“Al jaren geven wij lokale invulling aan ons sponsorbeleid. Het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem is een mooie aanvulling op de sportclubs die we al ondersteunen.”, zegt Rudolf Winkenius directievoorzitter van RSM. “In oktober 2015 heeft RSM Niehe Lancée Kooij, net als alle deelnemende kantoren in de wereldwijde RSM-organisatie van accountants en belastingadviseurs haar naam veranderd in ‘RSM’. Op deze manier treedt RSM lokaal, landelijk en internationaal herkenbaar naar buiten met één naam en huisstijl. Door dit sponsorschap kunnen wij onze naam meer bekendheid geven en cliënten en medewerkers de gelegenheid geven elkaar in een informele en sportieve sfeer te ontmoeten.”

Het Loopcircuit wordt in 2016 al voor het 17e jaar georganiseerd door SportSupport Kennemerland. “Het Loopcircuit werd al mede mogelijk gemaakt door Run2Day Haarlem, maar door deze naamsponsor krijgen wij de kans om onze ambitieuze kwalitatieve en kwantitatieve groeidoelstellingen te realiseren,” zegt Jerry Buitendijk, directeur van SportSupport Kennemerland.

RJ6-SpS-ZS-4232Over SportSupport
Stichting SportSupport Kennemerland stimuleert de breedtesport in regio Zuid-Kennemerland door het geven van informatie, advies en ondersteuning en het organiseren van sportevenementen. De maatschappelijke functie van sport is bij SportSupport erg belangrijk. Er worden diverse projecten geïnitieerd, zoals Ouderensport of de JeugdSportPas om sport voor iedereen mogelijk en beschikbaar te maken en te houden.

Over RSM
RSM heeft vier vestigingen in de regio Haarlem, te weten in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Utrecht. In Nederland werkt RSM samen met twee andere RSM-kantoren. Door deze samenwerking is de dienstverlening van hoge kwaliteit en blijft de nadruk liggen op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Voor grensoverschrijdende dienstverlening wordt er gebruik gemaakt van het RSM-netwerk. RSM is het 6de netwerk ter wereld van zelfstandige accountants- en belastingadvieskantoren. Het heeft meer dan 760 kantoren in 120 landen.