Over 5 weken, op maandagavond 16 oktober, organiseren we het Sportcongres Haarlem. Deze avond is speciaal voor iedereen die actief is bij een sportvereniging of een passie voor de sport heeft.

📍 Mendelcollege Haarlem
📅 16 oktober 2023
🕰 Vanaf 17.00 uur
https://nl.surveymonkey.com/r/sportcongres-en-talkshow-haarlem

Het programma van het Sportcongres Haarlem

Job van Eunen opent de avond als hoofdspreker en vertelt ons meer over ‘De gelukkige vereniging’. Daarna kun je inspiratiesessies, je hebt de keuze uit:

  • De gelukkige vereniging
  • Het gebruik van artificial intelligence op de vereniging
  • Veilig Sportklimaat
  • Verenigkracht
  • Sport – Politiek en de gemeenteraadsverkiezingen 2026
  • Bestuurlijke verantwoordelijkheid

Je kunt jouw voorkeur opgeven bij de inschrijving. Ga hiervoor naar: https://nl.surveymonkey.com/r/sportcongres-en-talkshow-haarlem

Kun je geen genoeg krijgen sport? Net als bij de vorige editie van het Sportcongres Haarlem vindt aansluitend en op dezelfde locatie de Talkshow Sport in Haarlem plaats.

Sporttalkshow 16 oktober

Op maandag 16 oktober staat een nieuwe editie van de Talkshow Sport in Haarlem op het programma. Sportliefhebbend Haarlem komt bij elkaar voor deze show vol vaart en variatie, waarin alle aspecten van de (Haarlemse) sport aan bod komen: van talenten en topsport tot breedtesport en sportondernemers. De meiden van T.W.O. Dance openen de talkshow met een flitsende dans. Verder op het podium: voormalig profvoetballer en sportondernemer Marco Neuvel, voorzitters Elvira Denteneer (badmintonclub Duinwijck) en Anouk Bloembergen (gymnastiekvereniging BATO Haarlem), sportdiëtiste Gunilla Boomsma, twee talenten van het Mendelcollegeen historicus Marnix Koolhaas over Jaap Eden.

De talkshow vindt plaats op maandag 16 oktober vanaf 20:15 uur (aansluitend aan het Sportcongres). Locatie: Mendel College in Haarlem-Noord. De toegang is gratis, wel op voorhand even aanmelden. Via het inschrijfformulier kun je je voor het congres en de talkshow tegelijk inschrijven.

Inschrijven Sportcongres en/of Sporttalkshow