Dinsdag 10 december zijn in de Gravenzaal alweer voor de negentiende keer de Haarlemse topsporters gehuldigd. Het is een jaarlijks terugkerend festijn waar de winnaars van de top 3 per categorie bekend worden gemaakt. Een zaal vol trotse sporters, ouders, familie, vrienden, coaches en teams.

De avond werd op professionele wijze begeleid en gepresenteerd door Alex Nelissen die alle winnaars op het podium uitnodigde waar deze met trots hun Pim Mulier trofee in ontvangst mochten nemen. Trots was zeker de vrijwilliger van het jaar Hans Sudmeier. Hij was genomineerd door zijn vereniging Kenamju Judo. Hans is al decennia lang van onschatbare waarde voor de club en nam zijn prijs in ontvangst van Elco van der Geest.

Het talent van het jaar bij de meisjes kwam dit jaar ook bij Kenamju Karate vandaan: Pleuni Cornelisse en bij de jongens won Robbe Mourits van roeivereniging Het Spaarne. Zoals ieder jaar werden deze prijzen uitgereikt door wethouder sport, Merijn Snoek. Nieuw dit jaar was dat de talenten tevens een bedrag ter waarde van 250 euro toegekend kregen door Societé Pim Mulier.

Het heren 1 team van Kenamju Karate sleepte de prijs voor beste sportpoeg van het jaar binnen. De sportvrouw van het jaar werd badmintonster Selena Piek van Duinwijck en Henk Grol mag zich sportman van het jaar noemen. Helaas was Henk vanwege trainingen in China niet in de gelegenheid om zelf zijn prijs in ontvangst te nemen, Elco van der Geest nam het beeld in ontvangst.

Dominique Schemmekes van BC Triple Threat  mag zich Coach van het jaar noemen en de Dutch Atlantic Four die de Atlantische Oceaan overroeiden, werden welverdiend gehuldigd in de Extra categorie: De Sportprijs.

De gasten zelf zijn ook nog hard aan het werk gezet aangezien De Vuilnismannen het ritmisch vermogen kwamen testen van de gasten in de Gravenzaal met bombastisch tromgeroffel.

De huldiging voor de Haarlemse topsporters wordt elk jaar georganiseerd door SportSupport en gemeente Haarlem. Met deze huldiging worden de topsporters en talenten uit Haarlem in het zonnetje gezet en beloond voor hun behaalde prestaties van het afgelopen jaar.