De winkel van Run2Day Haarlem stond zaterdagmiddag 7 december in het teken van de uitreiking van het RSM Loopcircuit powered, by Run2Day Haarlem. De snelste lopers werden gehuldigd en twee prijswinnaars die via loting aan tenminste vier van de zes hardloopevenementen uit het loopcircuit hebben meegedaan.

De snelste man op de 10km was dit jaar Sander van den Belt. De snelste dame op de 10km was Lineke Kroon. De winnaars van de 5km zijn Jessie Geels en Menno Schouten. Het eerste stel dat samen een afstand wint van het Loopcircuit. Een primeur dus!

De winnaars van de loting waren Sofie van der Hijden en Wouter Hamann. Alle winnaars ontvingen een cheque van Run2Day Haarlem en een prachtige bos bloemen. Na de prijsuitreiking werd er meteen naar hartenlust geshopt in de winkel.

Het Loopcircuit start in 2020 op 19 april met de 80ste Pim Mulierloop, vervolgens op zondag 7 juni de HUGO BOSS Letterenloop. Op vrijdag 3 juli staat de ZorgSpecialist Grachtenloop op het programma en op zondag 13 september de Pierloop Velsen. De een na laatste loop is de Teva Halve van Haarlem op zondag 27 september en als laatste de Heemstede Loop op zondag 25 oktober.

In 2020 biedt het Loopcircuit iets nieuws aan; het Gold Membership. Dit unieke membership biedt deelnemers de kans om in één keer voor alle evenementen in te schrijven. Daarnaast ontvang je als deelnemer een interessant voordeelpakket.

Meer weten over het Loopcircuit check sportsupportloopcircuit.nl