In de kerstvakantie kunnen kinderen zich weer helemaal uitleven tijdens de Sport-In Fun Experience. Alles wordt uit de kast gehaald om kinderen van 2 t/m 13 jaar te laten ervaren hoe leuk sporten is. De Sport-In Fun Experience is op donderdag 28 en vrijdag 29 december in het Kennemer Sportcentrum.

Vanwege het grote succes van vorig jaar is er dit jaar ook weer een sporthal omgetoverd tot ‘Glow in the Dark’ sporthal! Hier kunnen kinderen o.a. tennis, korfbal, volleybal en lasergamen. Een gaaf effect om op deze manier die sporten te doen. Kinderen met fluorescerende kleren, neon kleren vallen nog meer op en zo is het feest compleet. Verder kunnen de kinderen de hele dag sportclinics volgen zoals bijvoorbeeld turnen, judo, basketbal, voetbal, klimmen, boogschieten en tafeltennis, maar er zijn nog veel meer sporten te doen. Ook staat er een spectaculaire Airjump en een deel van de sporthal wordt omgetoverd tot eenn groot cool Fun paradijs met o.a. een echte survivalbaan!

De inschrijving voor dit sportspektakel is geopend. Inschrijven kan via de website jeugdsportpas.nl. Kinderen van 6 t/m 13 jaar betalen in de voorverkoop €10,00 voor een dagkaart, aan de deur kost een kaart €12,00. Voor kinderen van 2 t/m 5 jaar betalen in de voorverkoop €6,00, aan de deur kost een kaart €8,00. Deze dagkaarten zijn beide inclusief toegang tot de Funhal.  Een toegangskaart voor alleen de Funhal zonder deelname aan sportclinics kost €5,00.

Kinderen met een beperking zijn ook welkom om nieuwe sporten te ontdekken. De Sport-In Fun Experience biedt een mooi aangepast sporten programma aan.  Kinderen die mee willen doen aan het aangepast sporten programma kunnen de kaart alleen bestellen in de voorverkoop voor €7,50.

Meer informatie over de Sport-In Fun Experience staat op sportsupport.nl