De winkel van Run2Day Haarlem stond zaterdagochtend 15 december in het teken van de uitreiking van het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem. De snelste lopers werden gehuldigd en twee prijswinnaars die via loting aan tenminste vier van de vijf hardloopevenementen uit het loopcircuit hebben meegedaan.

De snelste man op de 10km was dit jaar Jim Rothweiler. Hij heeft aan 4 van de 5 hardloopevenementen deelgenomen. De snelste dame op de 10km was Luca Reniers, vorig jaar was Luca de snelste dame op de 5 km en heeft aan alle 5 hardloopevenementen deelgenomen.

Bij de 5 km waren het Eva Cornet en Tim Vreeburg die de prijs mee naar huis namen. Eva heeft ook deelgenomen aan alle 5 evenementen, Tim aan 4.  De winnaars van de loting waren Roberto de Haan en Kim Strooper. Alle winnaars ontvingen een cheque van Run2Day Haarlem en een prachtige bos bloemen. Na de prijsuitreiking werd er meteen naar hartenlust geshopt in de winkel.

Het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem start in 2019 op 12 mei de 79ste Pim Mulierloop, vervolgens op zondag 2 juni de HUGO BOSS Letterenloop, vrijdag 21 juni de ZorgSpecialist Grachtenloop, zondag 29 september de Halve van Haarlem en als laatste staat op zondag 27 oktober de Heemstede Loop op de agenda.

Meer weten over het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem, kijk op www.sportsupport.nl