De winkel van Run2Day Haarlem stond afgelopen zaterdagochtend 2 december in het teken van de uitreiking van het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem. De snelste lopers werden gehuldigd en twee prijswinnaars die via loting aan tenminste vier van de zes hardloopevenementen uit het loopcircuit hebben meegedaan.

De snelste man op de 10km was dit jaar Dominique Bersee. Hij heeft aan 4 van de 6 hardloopevenementen deelgenomen. Dominique heeft sinds vorig jaar de keuze gemaakt tussen tennis en hardlopen. In hardlopen kon en wilde hij uitblinken, daar traint hij veel voor en met succes. De snelste dame op de 10km was Nadine Duursma, zij heeft aan alle 6 hardloopevenementen van het Loopcircuit meegedaan.

Bij de 5 km waren het Chris van Hensbergen en Luca Reniers die de prijs mee naar huis namen. Beide hebben ze aan 4 evenementen deelgenomen. De winnaars van de loting waren Nicole Hofman en David Demont. Alle winnaars ontvingen een mooie cheque van Run2Day Haarlem en een prachtige bos bloemen. Na de prijsuitreiking werd er meteen naar hartenlust geshopt in de winkel.

Het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem start in april met  de Pim Mulierloop, in mei de ZorgSpecialist Loop en vervolgens staan de Letterenloop, de Haarlems Dagblad Grachtenloop, de Vitaminstore Halve van Haarlem en de Heemstede Loop nog op de agenda.

Meer weten over het RSM Loopcircuit powered by Run2Day Haarlem, kijk op www.sportsupport.nl