Op zaterdag 27 mei was de eerste Promotiedag van de Buurtsportvereniging in Haarlem Oost op de voetbalvelden bij H.V.V. D.S.K. en de gymzaal van de Martin Luther King school.  Ondanks de warmte waren er veel buurtbewoners en was het een geslaagde en succesvolle dag.

Tijdens deze zonovergoten dag konden de bewoners in Haarlem Oost  kennis maken met de activiteiten die de Buurtsportvereniging te bieden heeft. Om 12.00 uur was de opening en een gezamenlijke warming-up verzorgd door HLC. Daarna waren er voor jong en oud de gratis sportactiviteiten om kennis te maken met onder andere basketbal, streetdance, voetbal en  taiki jutsu. Ook waren er een aantal sportdemonstraties. De wateractiviteiten, het springkussen en het schminken werden druk bezocht door alle kinderen.

Het doel van de buurtsportvereniging is om bewoners, sportverenigingen en welzijnsorganisaties samen te brengen. Dit wordt gedaan door verschillende sport- en beweegactiviteiten te organiseren. In Haarlem Oost is gestart met een ruim kennismakingsaanbod waar in 10 lessen een goede indruk van de desbetreffende sport wordt gekregen.

Wil je ook graag één van deze leuke sporten proberen? Bekijk dan het ruime kennismakingsaanbod op de Facebookpagina: Buurtsportvereniging Haarlem Oost of op de website van SportSupport. Voor vragen kan je contact opnemen met de desbetreffende vereniging. Je bent van harte welkom!

Klik hier voor het totale sportaanbod.