SPORTAKKOORD HAARLEM

Services NOC*NSF en NL Actief

Voor sportaanbieders zijn er vanuit NOC*NSF en NL Actief vanaf 1 april weer services beschikbaar. Deze services zijn aanvullende investeringen in de lokale sport gekoppeld aan het sportakkoord. De servcies kunnen worden ingezet op de specifieke uitdagingen waarmee sportaanbieders te maken hebben, zoals ‘Hoe houd je je sportclub vitaal?‘, ‘Hoe werf en behoud je voldoende vrijwilligers en tevreden sporters?‘ of ‘Hoe leid je goede trainers op?‘.

Om de inzet van de services goed af te stemmen heeft de gemeente contact met een adviseur lokale sport. Hij is de schakel tussen de lokale sportaanbieders, de verenigingsadviseurs van SportSupport en NOC*NSF / NL Actief. Sportaanbieders kunnen in gesprek met de verenigingsadviseur hun uitdagingen bespreken, vervolgens stemt de verenigingsadviseur met de adviseur lokale sport de inzet van de services af. Het is mogelijk om services met meerdere sportaanbieders binnen of buiten de gemeente in te zetten.

Direct aan de slag met een services voor jouw uitdaging of heb je behoefte aan meer informatie/overleg? Neem dan contact op met jouw verenigingsadviseur:

Haarlem-Centrum/Zuid-West: Danielle Krijger (dkrijger@sportsupport.nl – 023-3037218)
Haarlem-Noord: Jessica Frans (jfrans@sportsupport.nl – 023-3037228)
Haarlem-Oost: Renger van Grinsven (rvgrinsven@sportsupport.nl – 023-3037250)
Haarlem-Schalkwijk: Jeroen Koomen (jkoomen@sportsupport.nl – 023-3037224)

BROCHURE